Buffetten

Bij aanvang kunt u genieten van een Deense krakeling van de warme bakker voor slechts € 2,75 per stuk.

Goed gevulde BBQ
vanaf 10 personen
€ 17,50 p.p.

Uitgebreid stamppottenbuffet
vanaf 10 personen
€ 17,50 p.p.

Restaurant Luning in Ruinen

Om het uitje compleet te maken hebben wij In samenwerking met Restaurant Luning in Ruinen voor u diverse Eet & Drink arrangementen samengesteld.

Drentse koffietafel

Wij ontvangen u met een heerlijk glaasje Kruudkraomer (Drents likeurtje) en een runderbouillon met groentegarnituur.

Inmiddels staat op tafel klaar:

• Vier verschillende Drentse ronde stoeten nl. wit-, bruin-, krente- en volkorenbrood
• Beschuit, rogge- en suikerbrood
• Kaas en diverse vleeswaren
• Huzarensalade
• Aardbeienconfiture
• Koffie uit de Drentse kraantjespot (onbeperkt)
• Gebakken scharrel-ei (wordt uitgeserveerd)
• Te reserveren al vanaf 10 personen.

Prijs: € 16,00 p.p.

Pannenkoekenbuffet

Onze pannenkoekenbakker bakt een hele stapel naturel-pannenkoeken en u voegt ingrediënten naar believen toe. Denk hierbij aan gebakken spekjes, appel, rozijn, ananas, kaas, beenham en natuurlijk stroop & poedersuiker. Altijd lekker!!!
Vanaf 15 personen.

Prijs: € 12,50 p.p.

Driegangendiner

Dit heerlijke driegangendiner is al te reserveren vanaf 2 personen.

Wat kunt u verwachten?
Flinterdun gesneden Gravad Laks (gemarineerde, verse Noorse zalm, gerold in nori en besprenkeld met een soja-vinaigrette.

–of–

Op klassieke wijze bereide carpaccio van met pesto gemarineerde ossenhaas, belegd met versgeroosterde zonnebloempitjes, pommodori-dressing en Spaanse geitenkaas.

–of–

Krokant gebakken klassieke Wiener Schnitzel, geserveerd met een ratatouille van champignons, sjalotjes, courgette en versgemalen zwarte pepertjes.

–of–

Rolletjes van Vietnamese panga-tong en huisgerookte zalm, geserveerd met een lobbige salsa van zongedroogde pruimtomaat, kappertjes en verse dragon.

–of–

Huisgemaakte appeltaart, geserveerd met luchtige choco-mousse en een
dot échte slagroom

Prijs: € 27,50 p.p.

Bij de eet-arrangementen zijn drankjes niet inbegrepen.

De onderstaande buffetten zijn te reserveren vanaf 15 personen.

Verse-broodjes-lunch-buffet met soep:

’n Kop dampende runder-of tomatenbouillon. kies uit versgebakken bio-pompoen-broodjes, focaccia of boerenbruinbrood, royaal belegd met:

• Tonijnmousse, rode ui en spaanse knoflook-olijven
• Flinterdun gesneden serrano-ham met geraspte boerenkaas en gehakte olijfjes
• Romige geitenkaas met heide-honing, pommodori’s en pecan-nootjes
• Huisgerookte schotse zalm met gemengde sla en limoen-dressing
• Prijs: € 13,50 p.p.

Tapasbuffet:

Het tapasbuffet wordt rechtstreeks afgeleid van de actuele tapaskaart. gezien het feit dat tapas-ingredienten sterk seizoensgebonden zijn, kiezen wij voor deze leidraad. in ieder geval een zeer gevarieerd aanbod met een prima verdeling van vis-, vlees-, alsmede vegetarische gerechtjes, voor een allervriendelijkste prijs van € 27,50 per persoon.

“Scharrel”-buffet:

• Huisgerookte Noorse zalm
• Gebraden rosbief met appel en noten
• Gevogelte-rollade met boerenjongens en pruimen
• Rundvleessalade
• Gevogeltesalade
• Zoute haring met uitjes
• Gerookte forel met dille-mousse
• Rauwe ham met Ghalia-meloen
• Gevulde eieren en tomaatjes gevuld met garnalen
• Diverse rauwkostsalades
• Stokbrood en kruidenboter
• Rijkelijk gevulde stoofpot van lamsvlees, bonen en tomaat
• Mals gebraden varkenshaas-medaillons met bospaddenstoelensausje
• Pootham met grove mosterdsaus
• Gegratineerde aardappelschijfjes
• Roerbakrijst
• Prijs: € 30,- p.p.

“Scharrel”-buffet de luxe:

• Gerookte Schotse zalm met zalmforeleitjes
• Gebraden rosbief met appel en noten
• Gevogelte-rollade met boerenjongens en pruimen
• Royale vissalde
• Rundvleessalade
• Gevogeltesalade
• Zoute haring met uitjes
• Gerookte forel met dille-mousse
• Op eikenhout gerookte heilbot
• Rauwe ham met Ghalia-meloen
• Gevulde eieren
• Tomaatjesgevuld met Hollandse garnalen
• Diverse rauwkost-salades
• Stokbrood met kruidenboter
• Rijkelijk gevulde stoofpot van lamsvlees
• Bonen en tomaat
• Rosé gebraden Schotse lende
• Mals gebraden varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelensausje
• Pootham met grove mosterdsaus
• Gegratineerde aardappelschijfjes
• Roerbakrijst
• Diverse groente-garnituren
• Grand dessert-buffet
• Prijs: € 41,- p.p.

Grand-dessert-buffet:

• Feestelijk dessert-buffet, uiteraard uitsluitend te reserveren ter afsluiting van een van onze andere buffet-suggesties!
• IJstaart, huisgemaakte appeltaart-puntjes met echte slagroom, cheese-cake met bosfruit-sausje, mini-choco-brownies, luchtige bavarois en vers fruit.
• Prijs: € 7,50 p.p.

Genoemde prijsstellingen zijn inclusief 6% btw, echter allen onder voorbehoud!